Meniu
Cos de cumparaturi

Termeni si Conditii

TERMENI SI CONDITII

Site-ul www.fieraruldumbravei.ro este proprietatea S.C. FIERARUL DUMBRAVEI S.R.L.cu sediul in sat Schineni com. Sauceşti, prel. Dumbravei, nr.3, jud. Bacau inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J04/196/2019 si cu Codul Unic de Inregistrare RO 40490475.

Navigarea pe acest site implica acceptarea politicii de confidentialitate si a termenilor si conditiilor de mai jos.

S.C. FIERARUL DUMBRAVEI S.R.L este VANZATORUL produselor și serviciilor care fac obiectul acestor termeni și condiții, iar BENEFICIARUL/UTILIZATORUL este persoana fizică sau juridică care primește produsul oferit de prestator, în urma achitării contravalorii produselor.

Obligațiile VANZATORULUI:

 - Să ofere produsele si serviciile solicitate în cele mai bune condiții,

 - Să respecte confidențialitatea

- Să respecte termenele de realizare.

Obligațiile BENEFICIARULUI/UTILIZATORULUI

- Să achite prețul convenit pentru serviciile contractate.

Produsele pe care le comercializăm sunt elemente de manufactură care presupun realizarea de obiecte noi, cu variaţii unice, specifice fiecărui proiect. Pentru a putea demara procesul de creaţie, trebuie să ne asigurăm că beneficiarul a achitat cel puţin materialele componente ale produselor finite Astfel, comenzile plasate intră în lucru doar dacă aţi achitat minim 50% din valoarea comenzii. Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.fieraruldumbravei.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare. 

Consumatorul acceptă faptul că între caracteristicile produsului şi cele evidenţiate prin poza acestuia pot exista diferenţe de dimensiune, formă, culoare, strălucire, reflexie etc. Atunci cand dintr-o eroare informatica aparuta in functionalitatea platformei, preturile sunt eronate pe site, comanda nu se poate onora. 

În scopul accesării şi utilizării anumitor secţiuni ale website-ului poate fi necesară crearea unui cont personal. Prin prezenta declaraţi că vă asumaţi integral responsabilitatea pentru toate şi oricare dintre activităţile realizate prin intermediul contului pe care îl deschideţi pe website şi, în consecinţă, vă sfătuim să asiguraţi securitatea parolei contului sau a altor date de acces. În cazul în care securitatea contului pe care îl deţineţi este compromisă, trebuie să anunţaţi imediat administratorul site-ului . www.fieraruldumbravei.ro nu este responsabil pentru daunele care vă sunt cauzate sau care sunt cauzate terţilor de orice fel, prin utilizarea neautorizată a contului.

Administratorul www.fieraruldumbravei.ro îşi rezervă dreptul de a modifica structura şi interfaţa oricărei pagini sau subpagini a site-ului www.fieraruldumbravei.ro în orice moment şi la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parţial sau în totalitate serviciile puse la dispoziţia publicului prin intermediul acestui website fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.

Intregul continut al site-ului www.fieraruldumbravei.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea companiei S.C. FIERARUL DUMBRAVEI S.R.L.. si sunt protejate de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

Eventualele litigii între părți se vor rezolva pe cale amiabile sau în cazul când această alternativă eșuează, ele vor fi soluționate de către instanța competentă. Dacă aveţi întrebări sau nelămuriri în legătură cu aceşti termeni de utilizare, nu ezitaţi să ne contactaţi prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email zanoschivz@yahoo.com.

Produsele pe care le comercializăm sunt elemente de manufactură care presupun realizarea de obiecte noi, cu variaţii unice, specifice fiecărui proiect. Pentru a putea demara procesul de creaţie, trebuie să ne asigurăm că beneficiarul a achitat cel puţin materialele componente ale produselor finite.

Astfel, comenzile plasate intră în lucru doar dacă aţi achitat minim 50% din valoarea comenzii.


Acest site utilizeaza cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de o experienta cat mai placuta. Politica de Confidentialitate